Drivdäck för krävande vinterförhållanden på ojämna vägar

Snöröjning och timmertransport på ojämna vintervägar testar verkligen däckens gränser. Det nya Nokian Hakkapeliitta Truck E2-däcket med dragkraft i vinterväglag ger komfort och tillit för säkert arbete under extrema förhållanden, med minimalt behov av kedjor. Hakkapeliittas långa kvalitetstradition förs vidare med vintergrepp, livslängd, hållbarhet och lågt rullmotstånd i en ny generation.

  • Säkerhet och komfort under hela året

Från den första höstfrosten till den sista vårsnön har Nokian Hakkapeliitta Truck E2-vinterdäcket med sin djupa, öppna mönsterdesign med lameller i gummit ett grepp på både snö och is som varar under däckets hela livslängd.

  • Lågt däckljud och rullmotstånd

Nutidens arbetsmiljö och lagar kräver lågt ljud och rullmotstånd av ett däck. Nokian Hakkapeliitta Truck E2-vinterdäcket ligger före dessa krav med sin tysta, ekonomiska körning och ett suveränt grepp som vara under dess hela livslängd.

  • Regummering innebär hållbarhet

Regummering av lastbilsdäck är vettigt – både för ekonomin och för planeten. Det kompatibla Nokian Noktop Hakkapeliitta E2-regummeringsmaterialet gör hela livscykeln mer hållbar och bibehåller samtidigt egenskaperna för extrema vinterväglag.