Nokian Hakkapeliitta Truck F för trailers ger effektivt grepp, bra slitstyrka och ekonomiska mil i extrema förhållanden. Vårt mål är att utveckla bästa möjliga vinterdäck, vilket innebär att däcket ska ha stabila och exakta köregenskaper.

Vi kan vintern

Nokian Hakkapeliitta Truck F är ett trailerdäck som är avsett för krävande yrkeskörning i krävande vinterförhållanden. Målet för utvecklingen av däcket var att tillverka världens bästa vinterdäck. Däcket ger yrkesförare effektivt grepp, utmärkt slitstyrka och ekonomiska mil.

För varierande förhållanden

I snabbt växlande, svåra och utmanande vinterförhållanden är Nokian Hakkapeliitta Truck F ett pålitligt däck för långa och medellånga transporter. Det mångsidiga däcket trivs bäst på stora huvudvägar, men klarar även utmärkt körning på utmanande och kurviga mindre vägar samr även på skogsvägar.

Lameller ger bästa möjliga grepp

Däckets Spiral Sipe System ger utmärkt grepp i trailerbruk. Den täta lamelleringen och speciellt de längsgående lamellerna ger däcket upp till 15 % bättre sidogrepp på is och hårdpackad snö än sin föregångare.

Byggt för att hålla

Spårbottnen på Hakkapeliitta Truck F förhindar att små stenar fastnar i hålen. Spårbottendesignen och stenavvisare ser till att vassa stenar inte skadar på däcket. Detta förlänger däckets livslängd och gör att det är enklare att regummera däcket.

  • EFFEKTIVT GREPP, ABSOLUT HÅLLBARHET OCH EKONOMISK KÖRNING I EXTREMA FÖRHÅLLANDEN.
  • ROBUSTA SKULDROR GER EXAKT OCH STABIL KÖRRESPONS.
  • ENASTÅENDE GREPP I SIDLED I SNÖIGA OCH ISIGA FÖRHÅLLANDEN MED SPIRAL SIPE-SYSTEM MED TÄTT PLACERADE LAMELLER OCH ÖPPET MÖNSTER.

Läs mer: https://www.nokiantyres.com/trucks