Nokian Logger King LS-2 är ett nytt lunnardäck som är gjort för de allra tuffaste förhållandena och de största maskinerna. Det har en tålighet som ger en lång livslängd och problemfri användning samt smarta funktioner som gör att det dagliga arbetet går fortare.

Gjort för att vara hållbart

När man arbetar på avsides belägna platser vill man undvika överraskningar. Nokian Logger King LS-2 är konstruerat för lång och problemfri användning på tunga lunnare. Dess extra hållbara, slitstarka textilstomme i flera lager med gördel av breda stålkord ger mycket hög punkteringstålighet, även i skulderområdet.

Avancerade egenskaper

Nokian Logger King LS-2 har en aggressiv mönsterdesign med mycket goda självrensande egenskaper. Det ger ett bra grepp även i lera och på vått underlag. Specialgummiblandningen i däckfotsområdet förhindrar fälgglidning och den unika kontruktionen med enkeltråd gör det enklare att montera däcket på plats.

Med eller utan band

För att underlätta användning med band har Nokian Logger King LS-2 högt mönsterdjup i skulderområdet. Det ger mer stöd åt bandklackarna och skyddar däcken från skador.

För extrema förhållanden

Nokian Logger King LS-2 finns också i en Extreme-version för de tyngsta maskinerna och de tuffaste förhållandena. Extreme-versionen har en lastförmåga på upp till 12 250 kg och är det ultimata däcket för professionell skogsavverkning. Extreme-versionen finns i dimensionerna 30.5L-32 och 35.5L-32.

  • GÖRDEL AV STÅLKORD FÖR EXTREMT STARKT PUNKTERINGSSKYDD (ÄVEN I SKULDEROMRÅDET)
  • ULTRAHÅLLFAST OCH EXTREMT STARK TEXTILSTOMME MED FLERA LAGER
  • SPECIALGUMMIBLANDNING ANPASSAD FÖR ANVÄNDNING I SKOGEN
  • UNIK DÄCKFOTSKONSTRUKTION MED ENKELTRÅD SOM FÖRENKLAR MONTERING PÅ PLATS OCH GER JÄMN BELASTNING PÅ FÄLGFLÄNSEN
  • SPECIALGUMMIBLANDNING I VULSTEN MINIMERAR RISKEN FÖR FÄLGGLIDNING

Läs mer: http://www.nokiantyres.com/loggerking