Nokian MPT Agile för terräng- och militärfordon är ett effektivt och säkert val för körning på både vanliga vägar och i terräng. Det smidiga däcket klarar utmärkt mjuka och steniga underlag. Den robusta konstruktionen med många gummilager ger stabila och slitstarka köregenskaper.

Grepp året runt

Nokian MPT Agile har ett stort antal mönsterspår och stora pilformade mönsterklackar för att kunna ge ännu bättre grepp. Vintergreppet förbättras med hjälp av gummiblandningen som huvudsakligen består av naturgummi och den är speciellt utvecklad för nordiska förhållanden. Detta slitstarka specialdäck har utmärkta drivegenskaper för krävande militärt bruk överallt i världen.

Egenskaper för militärbruk

Nokian MPT Agile finns även tillgänglig som run-flat-version, vilket innebär att till exempel ett skott som träffar däcket inte stoppar fordonet. Nokian MPT Agile har testats i samarbete med finska försvaret. Specialdäcket Nokian MPT Agile 365/80R20 har en slitagevarnare, DSI. Möjlig dubbplacering för både militärt och civilt bruk är märkt på däcket.

  • SPECIALDÄCK MED HÖG BÄRIGHET UTVECLAT FÖR TERRÄNG- OCH MILITÄRFORDON
  • EFFEKTIVT OCH SÄKERT VAL FÖR OFF-ON-ROAD KÖRNING
  • HASTIGHETSKLASS G, 90 KM/T