Fler drifttimmar, pålitligt grepp året runt, komfortabla köregenskaper och hög bärighet för krävande entreprenörsarbeten världen över. Det klackmönstrade Nokian TRI 2 ger säkra och mjuka köregenskaper och passar utmärkt för varierande entreprenörsarbeten inom lantbruk, industri samt på maskiner för väg- och servicearbeten på ett pålitligt och skonsamt sätt.

Stabilt och komfortabelt

Nokian TRI 2 ger stabila och komfortabla köregenskaper både på vägar och i terräng. Däcket fungerar som bäst när man samtidigt kör och arbetar med maskinen. Komfortabla, stabila och personbilslika köregenskaper underlättar körningen på landsväg och ökar trafiksäkerheten.

Slitstarkt

Däckets mönster och den slitstarka konstruktionen gör att Nokian TRI 2 slits jämnt, vilket ger många effektiva drifttimmar.

Håll det rent

Nokian TRI2 är känt för sin miljövänlighet. Däckets mönster och det låga marktrycket gör att däcket passar utmärkt för arbeten på grönområden. Däcket är skonsamt mot marken och mönstret rensar sig effektivt, vilket innebär att jord inte hamnar på gatorna.

Sparar bränsle och miljö

Som alla andra Nokian Tyres produkter tillverkas även Nokian TRI 2 Steel utan skadliga högaromatiska oljor. I tillverkningen av gummikomponenter används endast lågaromatiska oljor. Miljövänligt är också det låga däckljudet och rullmotståndet, vilket minskar bränsleförbrukningen.

  • MÅNGSIDIGT, MILJÖVÄNLIGT SPECIALDÄCK FÖR MODERNT LANTBRUK OCH ENTREPRENADARBETEN
  • BRA GREPP, HÖG BÄRIGHET OCH GODA KÖREGENSKAPER
  • STABILT OCH SNABBT PÅ VÄGEN