Nokian E-Truck

Pålitliga året-runt-däck för medel och regionala transporter

Effektiva körsträckor

Nuförtiden handlar transportbranschen mer om ekonomi än äventyr. Det fria livet på landsvägen har ersatts av effektiva, förutsägbara processer. Låt hjulen rulla med vinst genom att välja alternativen som gör skillnad.

Vilka däck har rätt egenskaper och ger flest problemfria kilometer för pengarna? I normala förhållanden är effektiva körsträckor med så få överraskningar som möjligt ett framgångsrecept.

Hitta en återförsäljare

Spara med varje rotation

Vissa kostnader kan du inte göra så mycket åt medan andra går att påverka en hel del. Vad innebär det när det gäller däck?

BRÄNSLEEKONOMI

Varje Nokian E-Truck-produkt har en speciell gummiblandning och design som minimerar rullmotståndet. I längden ger det både besparingar och miljövänlighet.

KÖRSTRÄCKA

Den stora fördelen med Nokian E-Truck är alla de tusentals problemfria kilometer du får. När däcken är utslitna kan de regummeras för en andra omgång.

KOMFORT

Tystnad och goda köregenskaper är säkerhetsfaktorer som hjälper till att förhindra dyra överraskningar.

HÅLLBARHET

Den robusta Nokian E-Truck-serien tillverkas i Europa och är allmänt tillgänglig. Däcken använder beprövade lösningar och har bra hållbarhet.

EGENSKAPER

Om du för det mesta kör i normala förhållanden är det onödigt att betala extra för grepp och vinter egenskaper.

Hitta en återförsäljare

Nokian E-Truck-sortimentet

Nokian E-Truck Steer

Nokian E-Truck Steer

Nokian E-Truck Steer har utformats för året-runt-bruk på styraxlar för lastbilar och bussar för medel och regionala körningar. Däcken har bra våtgrepp och starkt mönster som ger stabil, förutsägbar väghållning.

  • Ny typ av sicksackformade spår förhindrar ansamling av sten
  • Jämn slitageform ger lång livslängd
  • Spiral Sipe System ger bra grepp på alla typer av vägar

Nokian E-Truck Drive

Nokian E-Truck Drive

Nokian E-Truck Drive är ett året-runt-drivdäck som utformats för medel och regionala transporter. Däcket har bra grepp och ekonomiska kilometer för olika typer av väg- och väderförhållanden.

  • Effektiv mönsterklack och öppen mönsterdesign längs mitten ger bra dragförmåga
  • Jämn slitageform för problemfri livslängd
  • Lågt rullmotstånd och däckljud för bränsleekonomi och komfort

Nokian E-Truck Trailer

Nokian E-Truck Trailer

Nokian E-Truck Trailer är ett bra ekonomiskt val för krävande traileranvändning året runt. Robusta skuldror och jämn slitageform garanterar lång livslängd, medan lågt rullmotstånd sparar bränsle och skonar miljön.

  • Nya sicksackformade spår förbättrar stabiliteten
  • Mindre ansamling av stenar för längre livslängd
  • Bra grepp på större vägar

Tekniska specifikationer

Hitta en återförsäljare

Berättelser från vägen

”Jag åker på söndag och kommer tillbaka
helskinnad på lördag”

— Gerard Leushuis

Gerard Leushuis har sett många europeiska vägar under sina 38 år som lastbilschaufför. Miljontals kilometer har lärt honom vad som är viktigast i transportbranschen.


”Tid är pengar, men man måste vara medveten om vilket ansvar man har”, säger han. ”Säkerheten är viktig. Du är inte ensam på vägen.”

Vad är viktigt hos ett däck? Gerard har en bestämd åsikt om det också. ”Körsträcka”, säger han först. ”Och att det inte låter för mycket. Bekvämt, pålitligt och ekonomiskt.”

Att komma fram i tid är viktigt för Gerard, men han tar inga risker. ”Jag har en mission”, säger han. ”Jag åker på söndag och kommer tillbaka helskinnad på lördag.”

REDO FÖR EN ANDRA OMGÅNG

Nokian E-Truck har en stabil stomme som gör däcken mycket lämpliga för regummering. Regummeringsmaterialen Nokian Noktop och E-Tread gör att du kan använda dina E-Truck-däck både en andra och en tredje omgång.

noktop.com